Christelijke trouwkaart

Christelijke trouwkaart bestellen? De beste keuze om een zegen te vragen over jullie huwelijk in een Evangelische gemeente, een Protestantse kerk of als jullie trouwen in een Reformatorische kerk. Ontdek de trouwkaarten met vermelding van een kerkelijke inzegening, om daarmee op jullie gemak inspiratie op te doen.

Tip: buiten de Christelijke trouwkaarten om een mooi exemplaar gevonden? Ook daar kunnen we iedere tekst op drukken, waardoor het goed mogelijk is om daar voor een Christelijk Orthodox of ander huwelijk gebruik van te maken.

We maken het jullie graag eenvoudig om online inspiratie op te doen, net als met de vintage en klassieke kaarten of met de moderne exemplaren die jullie kunnen bestellen. Altijd van steengoede kwaliteit en makkelijk online te bestellen. En doen jullie dat voor 12:00u? Dan hebben jullie de kaarten standaard de volgende werkdag al in huis.

Christelijke tekens en versieringen

Op de Christelijke trouwkaarten zijn bijvoorbeeld speciale tekens en versieringen beschikbaar, net als teksten die daar goed bij aansluiten. Het gaat bijvoorbeeld om Deo Volente of de afkorting DV. Het is de Latijnse uitdrukking voor ‘Zo de Heere wil en wij leven’, een belangrijke vermelding om binnen het Christelijke geloof met elkaar in het huwelijk te treden. Jullie geven aan dat de toekomst als mensen niet te beheersen valt, omdat dit afhankelijk is van Gods wil.

Benieuwd hoe jullie de tekst kunnen toepassen op de Katholieke of Christelijke trouwkaarten? We geven een paar voorbeelden:

  • Verheugd delen wij u mee dat wij D.V. <datum> in het huwelijk treden
  • Verheugd delen wij u mede dat <namen> Deo volente <datum> in het huwelijk treden

Klassieke en moderne trouwkaarten

Een Christelijke trouwkaart is er in allerlei stijlen en soorten. Op zoek naar een klassieke kaart of juist een meer moderne interpretatie van de huwelijksaankondiging en -uitnodiging? Het is in de beide gevallen goed mogelijk om daar een Bijbeltekst op te laten drukken. Een paar bekende en populaire keuzes zijn bijvoorbeeld:

  • Hemelhoog is uw liefde, tot aan de wolken reikt uw trouw. 108:5
  • Groot is de HEER, hem komt alle lof toe, zijn grootheid is niet te doorgronden. Ps 145:3
  • Ik ben van mijn lief, en mijn lief is van mij. Hooglied 6:3
  • Wij hebben lief omdat God ons het eerst heeft liefgehad. 1 Johannes 4: 19

Speciale versieringen toevoegen

Gaat het jullie om bepaalde versieringen voor Katholieke trouwkaarten of bepaalde Christelijke kenmerken, waarmee het voor iedereen duidelijk is dat jullie vragen om de zegen van de kerk? We denken daarover graag met jullie mee en bieden allerlei mogelijkheden voor een persoonlijk ontwerp. Zorg er op die manier voor dat de kaart precies aansluit bij wat jullie voor ogen hebben om de gasten uit te nodigen voor jullie bruiloft.

Christelijke trouwkaart bestellen

Een Christelijke trouwkaart bestellen en benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Jullie kunnen online de kaart selecteren die jullie graag willen gebruiken. Die is online eenvoudig te personaliseren, zowel met de Christelijke teksten, tekens en versieringen als met jullie eigen tekst. Wij gaan er meteen mee aan de slag, waarna we de kaarten zo snel mogelijk bij jullie laten bezorgen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk de rest van onze trouwkaarten!