Informatie omtrent coronavirus

Lieve klanten,

zoals het jullie niet ontgaan zal zijn, zijn er meerdere evenementen in Nederland en Belgie, waaronder bruiloften, afgelast in verband met het Coronavirus.

Wij begrijpen dat dit ontzettend vervelend is en wij willen de gedupeerden graag tegemoetkomen. Is jullie feest verzet en heb je nieuwe uitnodigingskaarten nodig?

Wij geven 30% korting op nieuwe kaarten. Je kunt online op onze website een bestelling plaatsen.

Gebruik tijdens het afrekenen kortingscode:

YHGAY30

Bij vragen neem contact met ons op via WhatsApp. Tot slot wensen we een ieder veel succes en sterkte de komende periode.

Denk aan je naasten en blijf positief. Met elkaar komen we sterker uit deze situatie.

Met vriendelijke groeten,

Het hele team van TrouwkaartenWinkel

Vragen en antwoorden

Zijn jullie bereikbaar?

In verband met de preventieve maatregelen die wij nemen voor de gezondheid van onze medewerkers zijn wij telefonisch niet bereikbaar. Via e-mail kunt u ons gewoon bereiken via info@trouwkaartenwinkel.nl en via WhatsApp. Dank voor uw begrip en excuses voor het ongemak.

Worden mijn kaarten veilig gedrukt en verzonden?

Ja! Onze drukkerij volgt de strikte maatregelen (opgesteld door het RIVM) die zorgen voor een veilige en hygiënische werkomgeving. De drukkerij is dus gewoon open en zal daarom jouw kaarten met liefde in productie nemen.

Wanneer worden mijn kaarten geleverd?

De post werkt nog steeds door, maar doordat mensen veel online bestellen kan door drukte de levering langer duren. 

Mijn bruiloft / feest is uitgesteld of gecanceld, wat nu?

We leven oprecht met jullie mee, écht enorm balen, dat kunnen wij ons voorstellen. Neem in deze situatie gerust contact met ons op. Zo kunnen we persoonlijk met jullie sparren over mogelijkheden rondom het drukwerk van een nieuwe trouwkaart, save the date of uitnodiging. We staan voor jullie klaar!