Klassieke trouwkaarten voor jullie huwelijk

Klassieke trouwkaarten collectie. Een modern, eigentijds of authentiek huwelijk, klassieke trouwkaarten sluiten hier goed op aan. Originele kaarten met een ontwerp dat precies bij jullie stijl past. TrouwkaartenWinkel heeft een groot assortiment klassieke huwelijkskaarten die het begin van jullie huwelijk aankondigen. Verstuur de uitnodigingen in stijl en proef alvast de sfeer van de mooiste dag van jullie leven.

Groot assortiment klassieke trouwkaarten

Met het versturen van trouwkaarten kondig je jullie huwelijk aan. Het is belangrijk om kaarten te kiezen die aansluiten bij jullie stijl en wensen. Bij TrouwkaartenWinkel vind je een ruim assortiment van de mooiste klassieke trouwkaarten. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt, variërend van een trouwkaart met uniek design tot de luxe variant in wit of ivoor. Ook hebben we de trouwkaart Skyline Istanbul in ons assortiment, aansluitend op het Islamitisch geloof. Hierbij houden we rekening met verschillende mensen en wensen, omdat jullie trouwdag heel bijzonder is. Onder de klassieke huwelijksuitnodigingen vind je een zeer bijzondere kaart: de luxe doorzichtige trouwkaart. Een uniek ontwerp dat je niet snel tegenkomt, past deze kaart bij jullie? Ook hebben we klassieke trouwkaarten met wikkel, vlinder of opdruk, je komt bij ons ogen tekort. Bestel de kaart van jouw keuze en begin direct met het zelf ontwerpen.

Maak je eigen tekst

Klassieke trouwkaarten ontwerp je geheel naar eigen wens. Kies voor zelf ontwerpen en pas de tekst, het lettertype en de tekengrootte aan. Het programma geeft een duidelijk voorbeeld van het ontwerp. Bekijk de handige videohandleiding en ga direct aan de slag. Wil je de trouwkaart eerst in het echt bekijken, bestel een proefdruk voor €4,-. Hierbij brengen we geen verzendkosten in rekening. Wat komt er op de trouwkaart te staan? Het is gebruikelijk om op klassieke trouwkaarten de naam van bruid en bruidegom en de trouwdatum te vermelden. Vergeet ook niet belangrijke informatie zoals de trouwlocatie en details over het feest. We kunnen ons voorstellen dat je niet iedereen voor de huwelijksvoltrekking of het huwelijksfeest wilt uitnodigen. Al onze klassieke huwelijkskaarten zijn per stuk leverbaar, zodat je de mogelijkheid hebt om verschillende ontwerpen te maken.

Laat je trouwkaart door ons ontwerpen

We bieden voldoende inspiratie met ons ruim assortiment klassieke trouwkaarten en verschillende voorbeeldteksten. Kom je er niet uit, dan staat ons creatief team klaar om voor jullie aan de slag te gaan. Geef ons je favoriete trouwkaart en tekst door, binnen 1 werkdag ontvang je een concept ontwerp. Na goedkeuring wordt dit gedrukt en verzonden.

Tijdig versturen van de uitnodigingen

Bij het versturen van klassieke trouwkaarten is er sprake van een etiquette. Schrijf de adressen met de hand of maak gebruik van mooie adresstickers. Sierletters of kalligrafie hebben hierbij de voorkeur. Verstuur de klassieke huwelijksuitnodigingen 6 tot 8 weken voor de trouwdatum. Volgens oud gebruik ontvangt de genodigde de trouwkaart voor het weekend, verstuur de kaarten bij voorkeur op donderdag. Let op voldoende frankeren, vooral naar het buitenland. Op de website van PostNL staan de huidige tarieven vermeld.

Laagste prijsgarantie

TrouwkaartenWinkel biedt een uitstekende service en voordelige prijzen. Dankzij onze laagsteprijsgarantie ben je verzekerd van het beste voordeel voor jullie huwelijksaankondiging. Je bestelt een trouwkaart vanaf 39 cent, inclusief bedrukken. Een deel van onze collectie leveren we compleet met luxe envelop, bekijk de details bij de kaart van je keuze. Verzenden is  altijd gratis. Ook voor bedankkaarten en tafelkaarten ben je bij ons aan het juiste adres. TrouwkaartenWinkel wenst jullie een sprookjesachtige huwelijksdag.