Klassieke trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten kopen, om alle gasten op een bijzonder geslaagde manier uit te nodigen? Er gaat niets boven de klassieke trouwkaart, waarvoor jullie de keuze hebben uit een groot aantal prachtige ontwerpen. Gaan jullie voor vintage en voor bloemen? Wij helpen jullie graag inspiratie op te doen met het uitgebreide online assortiment.

Uiteraard kunnen jullie alle kaarten laten personaliseren. We drukken daarop jullie namen of initialen, net als de tekst die jullie op de uitnodiging wensen. Bovendien zijn er meer mogelijkheden om er jullie eigen kaart van te maken, binnen het klassieke design dat jullie aanspreekt. Kies een prachtig ontwerp, om daarmee alle gasten op een bijzondere manier uit te nodigen.

Tijdloos, elegant en authentiek

De klassieke trouwkaarten beschikken over een aantal unieke eigenschappen. Natuurlijk bevatten ze de klassieke elementen, zoals bloemen en gouden versieringen. Het gaat daarnaast om mooie barokke kaarten en andere ontwerpen, maar altijd in combinatie met een paar tijdloze, elegante en authentieke elementen.

Het zijn de belangrijke elementen die er samen met de rest van het ontwerp voor zorgen dat bijvoorbeeld vintage trouwkaarten bij veel mensen in de smaak vallen. Ze zijn goed geschikt om de gasten op een bijzondere manier uit te nodigen, zodat ze erbij zijn als jullie elkaar het ja-woord geven op de mooiste dag van jullie leven.

Vintage trouwkaarten: een klassieke keuze

Vintage trouwkaarten hebben een unieke aantrekkingskracht op veel van onze klanten. Het is een mooie klassieke keuze, waar de authentieke elementen natuurlijk op een heel duidelijke manier in naar voren komen.

We maken op de klassieke trouwkaarten veel gebruik van neutrale kleuren. Het geeft ze een tijdloos design, zonder dat de elegante verloren gaat. Op die manier combineren we een aantal bijzondere elementen, goed geschikt om verder te personaliseren. Bovendien is dat iets waar we graag over meedenken, voor een geslaagd ontwerp om jullie bruiloft op een geslaagde manier aan te kondigen.

Klassieke trouwkaart kopen

Willen jullie een klassieke trouwkaart kopen en zijn jullie benieuwd hoe dat in z’n werk gaat? Maak online een keuze uit het uitgebreide assortiment, inclusief de mooie vintage kaarten. Zodra jullie een keuze hebben gemaakt is het mogelijk om die verder te personaliseren, door jullie namen en de tekst voor de uitnodiging in te vullen. Daarnaast zijn er soms andere mogelijkheden om het ontwerp naar wens aan te passen. En komen jullie er zelf niet helemaal uit? We staan graag voor jullie klaar om daarbij te helpen. Het is de makkelijkste en leukste manier om klassieke trouwkaarten te bestellen, waarmee jullie de gasten kunnen uitnodigen.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk de rest van onze trouwkaarten!