Geleverd binnen 2-3 werkdagen     Unieke ontwerpen!       Bestel een echte proefdruk voor €2!    

Love Awards Publieksprijs: Stem op TrouwkaartenWinkel!

love award

Love Awards Publieksprijs: Stem op TrouwkaartenWinkel!

Een huwelijk is een bijzonder feestelijke gebeurtenis waar veel bij komt maken. Deze speciale dag vraagt om veel voorbereidend werk maar dat is ook erg leuk om te doen. Omdat u natuurlijk graag uw voorgenomen huwelijk wilt aankondigen zodat alle mensen die u er graag bij wilt hebben ook kunnen komen stuurt u ze een trouwkaart. Een aankondiging op bijvoorbeeld Facebook of via de mail behoren tegenwoordig ook zeker via de mogelijkheden maar een trouwkaart is en blijft wel iets moois om te sturen. En vergeet vooral ook niet om een bedankje te regelen voor uw gasten.

Stem op ons, ga naar https://www.loveawards.nl/stemmen#did7615 

Hoe u het ook aanpakt, voor een mooie aankondiging van uw huwelijk kunt u zeker bij ons terecht. Heel fijn voor ons, er zijn meer mensen die daar zo over denken want we zijn genomineerd voor de Love Awards Publieksprijs. Deze prijs wordt toegekend in een groot aantal verschillende categorieën en onze nominatie geldt voor de Aankondigingen en Bedankjes. Daar zijn we uiteraard zeer blij mee maar we zouden het helemaal super vinden als u op ons wilde stemmen zodat we kans maken om de Love Award Publieksprijs te winnen.

Aankondigingen en bedankjes

Bedankjes zijn ook altijd erg leuk om uit te kiezen voor een huwelijk. U wilt op deze dag aan uw gasten laten blijken dat u er erg blij mee bent dat ze aanwezig zijn om in uw geluk te delen. En hoe kan dat nu beter dan met een leuk presentje? Deze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar en ook binnen ieder budget. Kijk maar eens goed wat er allemaal mogelijk is. Het hoeft niet duur te zijn als u wellicht wat minder te besteden hebt want het gaat vooral om het gebaar. Mensen waarderen het zeker als u op uw beurt uw waardering laat blijken voor hun aanwezigheid op uw speciale dag.

Hoe pakt u het aan?

Maar goed, even terug naar het stemmen. Hoe het werkt? We zijn dus al genomineerd voor Aankondigingen en Bedankjes en u kunt tussen 14 november en 31 december 2017 stemmen op een leverancier. Wilt u graag op meer categorieën stemmen? Dat kan natuurlijk ook en dat stellen we uiteraard ook bijzonder op prijs. Denk er dan wel aan dat u uw stem bevestigt want daarna kunt u pas verder gaan met een stem uitbrengen op een andere categorie. Alle stemmen tellen mee en zijn zeker welkom. Behalve op een leverancier van spulletjes die met het huwelijk en alles wat erbij komt kijken te maken kunt u ook stemmen op een bruidspaar (en wat helemaal fantastisch is, dat mag u ook zelf zijn). Op 1 februari 2018 wordt er bekend gemaakt wie de winnaars zijn en we zouden het helemaal geweldig vinden als wij daar, mede dankzij uw stem, ook bij horen. De bekendmaking vindt plaatst in Utrecht en wordt uiteraard opgeluisterd met een leuk feestje waar we graag bij willen zijn. En als u uzelf nomineert bent u er dan misschien ook wel bij. Leuker kan toch niet, als extraatje bij alle bezigheden voor uw aanstaande huwelijk? Dus wacht niet langer, ga naar www.loveawards.nl en breng ook uw stem uit. Stemmen kan trouwens ook lekker snel per SMS.

2 reacties op “Love Awards Publieksprijs: Stem op TrouwkaartenWinkel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.