Luxe trouwkaarten

Op zoek naar luxe trouwkaarten en benieuwd naar de ontwerpen die er beschikbaar zijn? Jullie hebben de keuze uit stijlvolle ontwerpen en originele creaties, om alle gasten op een bijzondere manier uit te nodigen voor de dag waarop jullie elkaar het ja-woord geven.

-51%
Oorspronkelijke prijs was: €0,99.Huidige prijs is: €0,49.
-38%
Oorspronkelijke prijs was: €0,79.Huidige prijs is: €0,49.
-19%
Oorspronkelijke prijs was: €1,59.Huidige prijs is: €1,29.

Zoeken jullie specifiek naar unieke trouwkaarten of gaat het om luxe materialen zoals een mooie strik? Jullie hebben de keuze uit modellen met een strik of met een franje, net als met een touwtje of een bijzondere houder. Waar jullie voorkeur ook naar uitgaat, wij zorgen er binnen het luxe assortiment voor dat er een unieke kaart beschikbaar is.

Uniek en in luxe designs

De unieke en luxe designs combineren mooie ontwerpen met hoogwaardige materialen. Dat geldt voor de extra’s die er zijn gebruikt, net als voor de mooie zegel om het geheel te verzegelen. Daarnaast zijn de kaarten met laser gesneden, net als de houders waar ze in moeten passen.

Andere unieke en luxe designs hebben bijvoorbeeld een wikkel met een gouden rand. Op die manier is het een heel luxe verschijning, om jullie gasten op een bijzondere manier mee uit te nodigen. Vraag ze om erbij te zijn op de mooiste dag van jullie leven, met de luxe kaarten die jullie eenvoudig online kunnen personaliseren en bestellen.

Originele, bijzondere en unieke kaarten

We merken dat veel van onze klanten zoeken naar originele, bijzondere en unieke kaarten. We hebben steeds meer luxe trouwkaarten in ons assortiment en bieden natuurlijk mogelijkheden om die te personaliseren. Dat kan met een mooie tekst en natuurlijk met jullie namen als bruidspaar, maar ook op andere manieren. Vraag ons naar de mogelijkheden om de kaart helemaal naar wens te maken, bijvoorbeeld aan de hand van een uniek ontwerp. Wij zorgen ervoor dat jullie een luxe trouwkaart kunnen bestellen, die perfect aansluit bij de mooie dag die jullie voor ogen hebben.

Stijlvolle trouwkaarten kopen

Stijlvolle trouwkaarten kopen of op zoek naar originele ontwerpen met een luxe versiering? Jullie kunnen denken aan een franje of aan een strik van satijn, net als aan een mooie houder en een doorkijkvenster. Helemaal compleet is de trouwkaart met een zegel voor de verzegeling. In sommige gevallen is zelfs die te personaliseren, bijvoorbeeld om er een heel persoonlijke uitnodiging voor te maken voor de ontvanger. Op die manier zijn we jullie specialist in luxe trouwkaarten en is er van alles mogelijk om de gasten op een bijzondere wijze uit te nodigen voor jullie speciale dag.

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk de rest van onze trouwkaarten!