Geleverd binnen 2-3 werkdagen     Unieke ontwerpen!       Bestel een echte proefdruk voor €2!    

Maak een sprookje van uw huwelijk

Huwelijkskaarten

Maak een sprookje van uw huwelijk

Is het dan echt zo ver en bent u ten huwelijk gevraagd? Uiteraard heeft u ja gezegd en dat is helemaal geweldig. Nu kan het regelen van de grote dag beginnen. Hiervoor kunt u natuurlijk een heuse weddingplanner inschakelen maar zelf alles regelen is zeker een aanrader, ook al is het veel werk. Zelf doen betekent dat het wordt zoals u wenst en dat is wel belangrijk voor een dag die een van de mooiste van uw leven gaat worden.

Ga voor huwelijkskaarten met een uitstraling

Een lange lijst maken van wat er allemaal geregeld dient te worden voor een huwelijk is saai dus daar beginnen we niet aan. We hebben er één aspect uitgepikt dat alles te maken heeft met de voorbereidingen van een huwelijk, te weten de huwelijkskaarten. Mooie en persoonlijke kaarten zijn de eerste stap naar uw grote dag toe. Hoe vraagt u nu het beste mensen om uw huwelijk op te komen luisteren? Een mailtje of appje is in ons digitale tijdperk snel gepiept maar echte, papieren huwelijkskaarten vormen toch een traditie waar nog altijd veel gebruik van gemaakt wordt. U maakt er de beoogde gasten enthousiast mee maar ook voor uzelf is het een leuke uitdaging de perfecte kaart te vinden die de liefde tussen u en uw partner uitstraalt en laat zien dat u graag deze dag met anderen wilt delen.

Kies een kaart die bij u past

Huwelijkskaarten zijn er in alle soorten en maten. Groot, klein, romantisch, klassiek, modern,  u kunt het zo gek niet bedenken of het is er wel. Een huwelijkskaart kunt u uitzoeken via internet, maar heeft u liever een echt voorbeeld in handen? Ga dan eens naar een drukker en vraag boeken waarin verschillende kaarten staan. Een geschikte kaart uitzoeken is een leuke klus waarmee u menig avondje kunt vullen.

Ontwerp de huwelijkskaarten zelf

Moeilijkheden met het kiezen van de juiste huwelijkskaart? U kunt deze ook zelf maken of ontwerpen. Dit kunt u natuurlijk, als u lekker creatief bent, volledig zelf doen en dan krijgt u wel een bijzonder originele kaart die niemand heeft. Dat is niet alleen leuk om te doen maar ook leuk om te krijgen en wordt zeker door de ontvanger gewaardeerd. Bent u net even wat minder van het handwerk? Kijk dan eens online naar de mogelijkheden. Veel websites bieden de mogelijkheid om een eigen kaart in elkaar te zetten. U begint hiermee met een basis waaraan u van alles kunt toevoegen wat u maar leuk vindt. Aanpassen kan zo vaak als u maar wilt. Denk aan verschillende kleuren, een leuk lettertype en uiteraard de persoonlijke tekst die erop komt te staan. Tevreden met het resultaat? Dan kunt u een voorbeeld laten maken en laten opsturen. Is de kaart toch niet zo leuk of wilt u liever net even wat anders? Veranderen kan altijd nog voordat u de kaarten definitief laat drukken.

Maken en versturen

Genoeg ideeën opgedaan zodat u aan de slag kunt voor de kaarten voor uw huwelijk? Kijk anders nog even verder naar de mogelijkheden voor huwelijkskaarten. Niet vergeten om ze ruim op tijd klaar te hebben en te versturen zodat uw gasten de datum meteen kunnen noteren in hun agenda en er samen met u een geweldige dag van gaan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.