Trouwkaart hart met kanten decoratie

Spacer

Trouwkaart hart met kanten decoratie

0,99

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 2686
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Trouwkaart hart met kanten decoratie

Bij dit type huwelijkskaart mag het duidelijk zijn waar dit exemplaar zijn naam aan te danken heeft. In het midden van dit product zie je dan ook het grote hart; dit laat eveneens het vrij vrouwelijke gehalte van het item zien. Deze trouwkaart is dan ook eigenlijk een soort envelop en kaart ‘in één’ aangezien het uit twee elementen bestaat. Het eerste is de ‘envelop’: deze heeft een vierkante vorm en kenmerkt zich door de kanten versiering, zich uitende in decoratieve elementen als organische vormen. Deze versiering is transparant aangezien je door het kant heen kunt kijken en al een eerste blik op de uitnodigende huwelijkskaart krijgt. In het midden van deze ‘envelop’ vind je het meest voorname deel: het doorzichtige hart. Via dit decoratiestukje zie je gelijk de namen van het bruidspaar. Om het hartje bevinden zich extra ‘lijntjes’ waardoor dit decoratiestukje nog meer naar voren komt. Het tweede gedeelte is de kaart zelf: deze is eentonig qua kleur, hoofdzakelijk bruin, en bevat de uitnodigende tekst die je overigens geheel naar eigen wens beschrijven kunt. Daarnaast is deze kaart eveneens geschikt voor alle seizoenen doordat de kleur- en vormgeving neutraal is.

Productinformatie
Deze huwelijkskaart heeft een vierkante vorm en bestaat uit twee elementen, waaronder de ‘envelop’ en de kaart zelf. De envelop heeft een formaat van 16×16 centimeter en verschilt hiermee van de huwelijkskaart; deze is een fractie kleiner met 15.8×16 centimeter. Daarnaast betreffen de hoofdkleuren wit en bruin waarbij het wit voornamelijk terugkomt in de kanten decoratie. Dit type trouwkaart wordt gedrukt op 250 grams kwaliteitspapier; hierdoor voelt het product stevig aan en is het minder gevoelig voor mogelijke kreukels. Wanneer het geheel zich in de gesloten versie begeeft, kun je de kaart, door te trekken aan het bijbehorende touwtje, eruit halen.

Verzending
Heb je dit type trouwkaart vandaag besteld? Dan zal het product binnen drie werkdagen naar jouw adres verzonden worden waardoor je de huwelijkskaarten snel in huis hebt. Ook betaal je in Nederland geen extra kosten voor de verzending. Let op: dit type product wordt exclusief envelop aan je geleverd; wel kun je bijbehorende enveloppen bestellen.

Extra informatie

Collectie

Populair

Inclusief envelop?

Nee

Kleur

Donker bruin

Typekaart

Vierkante kaart

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trouwkaart hart met kanten decoratie” te beoordelen

Bestel ook enveloppen