Romantische trouwkaart met vlinder

Spacer

Romantische trouwkaart met vlinder

0,59

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 2717
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Romantische trouwkaart met vlinder

Zodra je deze kaart ziet, valt het al gelijk op waar dit product zijn naam aan te danken heeft: de vlinder in het midden. Om de vlinder heen vind je een romantische vormgeving; zo zie je veel botanische elementen, waaronder de lieflijk geïllustreerde bloemen. De ‘deurtjes’ van deze huwelijkskaart hebben een zandkleurige vorm en zijn afgewerkt met goud, vormgegeven in organische lijnen. Deze ‘deurtjes’ dienen niet alleen ter decoratie: tevens sluiten ze de huwelijkskaart waardoor het -min of meer- ook als ‘envelop’ functioneert. De hoofdkleur voor dit product is voornamelijk bruin, samengebracht met de bloemige illustratie die je meer op de achtergrond vindt. Het vlindertje heeft, naast de gouden lijntjes, eveneens een zandkleur waardoor het één geheel met de ‘deurtjes’ vormt. Het tekstuele gedeelte vind je dan ook achter deze deurtjes die je enkel open hoeft te vouwen. Daarnaast heeft deze trouwkaart een vrij vrouwelijk gehalte en is het, met name door het vlindertje en bloemige decoratie, extra geschikt als huwelijkskaart wanneer je trouwt in de meer warme jaargetijden.

Productinformatie
Deze trouwkaart heeft een vrij compacte, rechthoekige vorm waarbij het product op horizontale wijze getoond wordt. De tekst, die je overigens geheel naar eigen woorden kunt beschrijven en bewerken middels de bijbehorende ontwerptool, wordt op het binnenste gedeelte van de kaart gepresenteerd en wordt zichtbaar moment dat je de ‘deurtjes’ openvouwt. Het formaat van de huwelijkskaart heeft, in open versie, een afmeting van 11 × 17 centimeter. Is de kaart gesloten? Dan is het formaat, vanuit de lengte bekeken, een fractie groter: deze bevindt zich nu op 11.5 × 17 centimeter. Daarnaast dient de vlinder niet alleen als decoratief element: wanneer je de vleugeltjes naar elkaar toe vouwt, kun je de trouwkaart zowel openen als sluiten; hiermee heeft de vlinder dus eveneens de functie van een sluitstukje.

Verzending
Zodra je vandaag nog een bestelling plaatst, zul je binnen drie werkdagen jouw gewenste huwelijkskaarten bij jou thuis ontvangen. Woon je daarnaast ook nog in Nederland? Dan hoef je niet voor de verzending te betalen; de levering is hier dus gratis. Let op: dit type product wordt exclusief envelop aan je geleverd; wel kun je bijbehorende enveloppen bestellen.

Extra informatie

Collectie

Populair

Inclusief envelop?

Nee

Kleur

Donker bruin

Typekaart

Clutchkaart, Vierhoekige kaart

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Romantische trouwkaart met vlinder” te beoordelen

Bijpassende enveloppen