Botanische trouwkaart met wikkel

Spacer

Botanische trouwkaart met wikkel

0,69

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 2708
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Botanische trouwkaart met wikkel

De naam van dit product laat eigenlijk al meteen zien wat het meest opvallend aan dit type huwelijkskaart is: het gaat hierbij om de botanische vormgeving in combinatie met de decoratieve wikkel. Het meest speciale aan dit item is dan ook de dubbele functie; zo dient het geheel niet alleen als kaart, maar eveneens als handige ‘verpakking’. Zoals de naam het eveneens laat zien, wordt dit product gesloten door middel van de handige wikkel die je enkel over de kaart heen hoeft te schuiven om het exemplaar zowel te openen als te sluiten. Een ander opvallend element is de vormgeving: hierbij is de hoofdkleur donkerbruin, tevens voorkomend in meerdere tinten, en wordt het geheel afgewerkt met botanische elementen, waaronder klassiek geïllustreerde bloemen. Deze bloemige decoratie breidt zich dan ook uit wanneer je deze huwelijkskaart opent. Door de bruine tint heeft het een neutrale en klassieke uitstraling en past het, door dit kleurgebruik, bij ieder type seizoen.

Productinformatie
Dit type trouwkaart heeft een lange en rechthoekige vorm en wordt op horizontale wijze gepresenteerd. Ook het formaat van dit product kent meerdere afmetingen. Is de kaart gesloten? Dan beschikt het item over een breedte van 22.6 centimeter en een hoogte van 10 centimeter. Vouw je de kaart open, dan verandert de afmeting naar 22.6 × 27.5 centimeter. Ook vind je, in de ‘open’ stand, het tekstgedeelte waar je de uitnodigende woorden voor je huwelijk presenteert; deze kun je zelf bewerken en toevoegen middels de bijbehorende ontwerptool. In gesloten versie zie je eveneens de namen van het bruidspaar -door middel van de voorletters-  op de decoratieve wikkel staan op deze ronde vorm met –rondom- gouden decoratie. Daarnaast wordt het geheel op 120 grams kwaliteitspapier gedrukt waardoor de huwelijkskaart stevig aanvoelt.

Verzending
Heb je een keuze gemaakt en bestel je deze trouwkaart vandaag nog? Dan zul je het pakketje binnen drie werkdagen op het door jou aangegeven adres ontvangen. Ben je daarnaast woonachtig in Nederland? Dan zal je bestelling ook nog eens gratis naar je verzonden worden waardoor je geen extra kosten zult hebben. Let op: dit type product wordt exclusief envelop aan je geleverd; wel kun je bijbehorende enveloppen bestellen.

Extra informatie

Collectie

Populair

Inclusief envelop?

Nee

Kleur

Donker bruin

Typekaart

Vouwkaart

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Botanische trouwkaart met wikkel” te beoordelen

Bijpassende enveloppen