Eenvoudige luxe trouwkaart in origineel ontwerp

Spacer

Eenvoudige luxe trouwkaart in origineel ontwerp

0,694,00

 Prijs incl. bedrukking
 Gratis verzonden
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9
 Proefdruk voor €4,-

Wissen
SKU: 5463
Susan & BartGeven elkaar op 29 januari 2015 het ja-woord om 12.00 in het gemeentehuis te Grave. Wij zouden het bijzonder waarderen als u hierbij aanwezig kunt zijn en de rest van de dag met ons wilt vieren. Wij verwachten u om 11.00 uur bij het ouderlijke huis van Susan waarvandaan we zullen vertrekken. Adres: Van jullie + RSVP + Gegevens ceremoniemeester
  • Beschrijving
  • Extra informatie

Beschrijving

Eenvoudige luxe trouwkaart in origineel ontwerp

Deze luxe trouwkaart bestaat uit een sierlijke insteekhoes met inlegvel. De insteekhoes is voorzien is van een eenvoudig bloemdessin en opgesierd met een bijpassend lintje. Let ook op het hartvormige detail waarmee het lintje op zijn plaats wordt gehouden. Het inlegvel is onbewerkt, zodat de tekst geheel naar eigen keus ingedeeld kan worden.

Dit luxe en tevens originele ontwerp heeft de bescheiden afmeting van 10 x 21,5 en wordt zonder envelop geleverd. Naast de getoonde crème/matgoud uitvoering, is deze luxe trouwkaart ook verkrijgbaar in de kleurcombinatie zwart en rood. Een kleine fijne huwelijksaankondiging, waarmee je zonder al teveel ophef precies dat aangeeft wat je wilt zeggen.

Extra informatie

Collectie

Inclusief envelop?

Kleur

Papier kwaliteit