Moderne trouwkaart in zilver

Spacer

Moderne trouwkaart in zilver

0,79

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 5481
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Moderne trouwkaart in zilver

Dit eenvoudige in mat zilvergrijs uitgevoerde trouwkaartje is perfect voor een huwelijksaankondiging waar je precies dat op kwijt kunt wat je mede wilt delen. Niets meer en niets minder. Op deze trouwkaart die een formaat heeft van 20 x 9,7 cm kan je precies die informatie kwijt die nodig is voor een simpele kennisgeving. Niet dat ze echt klein te noemen is, deze huwelijkskaart. Er is zelfs ruimte genoeg om aan te vangen met een klein gedichtje in de trant van: Op slag verliefd toen ik je zag, Datum… wordt de dag, Dat ik jou het ja-woord geven mag. Centraal gepositioneerd in een mooi lettertype laat je jullie beider namen drukken met eventueel daaronder die van de ouders. Helemaal onderaan de huwelijkskaart blijft er dan exact genoeg ruimte over voor de plaats- en tijdaanduiding van de happening. Het mooie van dit kleine formaat trouwkaart is dat je hem zowel als uitnodiging, voor de huwelijksvoltrekking zelf of als kennisgeving achteraf kunt gebruiken. Gemaakt van 300 gram kwaliteitspapier.

Tijdloze luxe uitvoering

Deze tijdloze luxe uitvoering van een huwelijkskaart is van een eerste kwaliteit papier en is glad gelijmd afgewerkt. De trouwkaart wordt samen met de bijpassende envelop geleverd. De van een andere papierstructuur en lichtere zilvertint voorziene omslag van de envelop, geeft deze moderne huwelijkskaart een extra fris tintje. De envelop verzegel je voor verzending met een romantische strik die voorzien is van een pareltje.

Extra informatie

Collectie

Concept

Inclusief envelop?

Nee

Kleur

Zilvergrijs

Formaat

10 x 20,5 cm

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Moderne trouwkaart in zilver” te beoordelen

Bijpassende enveloppen