Trouwkaart met decoratieve lijst

Spacer

Trouwkaart met decoratieve lijst

0,99

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 2684
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Trouwkaart met decoratieve lijst

Deze huwelijkskaart is klassiek doordat het kleurgebruik verfijnd en tijdloos is. Het meest opvallende element van dit product betreft dan ook de decoratieve lijst; eveneens als de rest van de kaart op het papier gedrukt. De hoofdkleur bestaat uit ivoor, maar beschikt daarnaast ook over andere tinten in zandkleurige vorm, waaronder de ‘lijntjes’ van de lijst, het lettertype voor de tekst en de –minder opvallende- decoratieve elementen in het midden van dit item. Dit type huwelijkskaart heeft een zeer neutrale vormgeving waardoor het voor ieder type bruiloft geschikt is. Daarnaast is de kleur ivoor, qua uitstraling, niet direct gebonden aan een specifiek type jaargetijde waardoor deze huwelijkskaart in ieder type seizoen gebruikt zou kunnen worden.

Productinformatie
Het meest opvallende aan deze trouwkaart betreft allereerst de rechthoekige vorm, iets wat lijkend op een A5-formaat. De hoofdkleur heeft dus een zandachtige uitstraling, ook wel ivoor, en beschikt daarnaast over wat ‘subtinten’, waaronder kleuren voor de decoratieve elementen zoals de lijst en het lettertype voor de tekst; het middelste gedeelte wordt dan ook voor het ‘uitnodigende deel’ gebruikt. De decoratie op de achtergrond beschikt veelal over organische lijnen en weet, door de lichte en beige tint, onopvallend in het geheel te blijven. De meeste focus gaat dan ook uit naar de tekst en het ‘lijstje’. Het formaat van deze huwelijkskaart kent een lengte van 19.5 centimeter en een breedte van 13.5 centimeter. De envelop is eveneens rustig en kent dan ook weinig versiersels; hiermee zijn zowel de kaart als envelop aardig ‘sereen’. Dit type trouwkaart wordt daarnaast op 250 grams kwaliteitspapier gedrukt waardoor het materiaal een stevige ondergrond heeft. De uitnodigende tekst kun je uiteraard geheel naar eigen wens beschrijven en op de kaart plaatsen middels de bijbehorende ontwerptool. Deze zal, voor de druk, nog snel op mogelijke foutjes gecontroleerd worden.

Verzending
Zodra je in Nederland deze trouwkaart vandaag nog besteld, zal de bestelling binnen drie werkdagen bij je thuis bezorgd worden. De kaarten heb je niet alleen snel in huis, ook worden ze gratis aan je geleverd waardoor je niet voor extra kosten komt te staan. Dit type wordt inclusief envelop geleverd.

Extra informatie

Collectie

Populair

Inclusief envelop?

Ja

Kleur

Ivoor

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trouwkaart met decoratieve lijst” te beoordelen