Trouwkaart met wikkel en gouden decoratie

Spacer

Trouwkaart met wikkel en gouden decoratie

0,69

 Prijs inclusief drukken
 Geen bijkomende kosten
 Gratis verzonden
 Verzending naar België voor € 4,95
 Laagste prijsgarantie
 Gemiddelde beoordeling van een 9

Wissen
SKU: 2707
  • Beschrijving
  • Extra informatie
  • Deze trouwkaart laten ontwerpen?
  • Beoordelingen (0)

Beschrijving

Trouwkaart met wikkel en gouden decoratie

Zoals de naam het al laat zien, is goud de meest opvallende kleur van deze huwelijkskaart. Dit type product zou je dan ook best bijzonder mogen noemen aangezien dit item over een dubbele functie beschikt; zo is het niet alleen een kaart voor de bruiloft, ook fungeert het tevens als een soort ‘envelop’ wanneer je het geheel gesloten houdt. Dit laatste gedeelte wordt dan ook, zoals de naam laat zien, middels een wikkel gesloten die je er enkel af hoeft te schuiven om de trouwkaart te openen. Tevens zie je op dit sluitstukje de namen van het bruidspaar staan. Wanneer je daarnaast een eerste blik op dit item werpt, is de decoratie aan de voorzijde waarschijnlijk het eerste dat in het oog springt. De voorkant beschikt over horizontale lijnen en zou je in drie vlakken kunnen verdelen waarbij het tweede vlak, het middelste en tevens grootste gedeelte, het decoratieve deel vormt. Dit stuk bestaat uit zowel licht- als donkergoud en kenmerkt zich door de Oosterse vormgeving, zich veelal uitende in sierlijke en organische vormen. Daarnaast heeft de kaart een luxueuze, maar ook neutrale uitstraling.

Productinformatie
Wanneer je de kaart opent, in dit geval horizontaal openvouwt, stuit je direct op de uitnodigende tekst. In gesloten versie verschilt het formaat dan ook met de ‘open versie’ aangezien de afmeting in dit geval op 10×22.6 centimeter neerkomt. Sla je de kaart open, dan verandert het formaat naar 27.5 centimeter lang en 22.6 centimeter breed. De tekst voor de huwelijkskaart mag je geheel naar eigen wens schrijven en, middels de bijbehorende ontwerptool, op het product plaatsen. Als ‘service van de zaak’ wordt deze op foutjes gecontroleerd alvorens het gedrukt wordt. Daarnaast zal het item van 200 grams kwaliteitspapier vervaardigd worden zodat je kaart van stevig materiaal is voorzien.

Verzending
Ben je woonachtig in Nederland en bestel je dit product vandaag nog? Dan zul je de bestelling binnen drie werkdagen ontvangen op het door jou aangegeven adres. Daarnaast hoef je ook geen extra verzendkosten te betalen aangezien de trouwkaarten gratis naar je gestuurd zullen worden. Let op: dit type product wordt exclusief envelop aan je geleverd; wel kun je bijbehorende enveloppen bestellen.

Extra informatie

Collectie

Populair

Inclusief envelop?

Nee

Kleur

Goud

Typekaart

Vouwkaart

Lukt het niet om op te slaan of te bestellen of heb je andere vragen? Laat het dan vooral even weten. We helpen je daar graag mee. Wil je een ontwerp door ons laten maken? Klik dan op de knop hieronder:  

TROUWKAART LATEN ONTWERPEN

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Trouwkaart met wikkel en gouden decoratie” te beoordelen