Geleverd binnen 2-3 werkdagen     Unieke ontwerpen!       Bestel een echte proefdruk voor €2!    

Wat zijn geschikte cadeaus voor het bruidspaar?

Het kan zomaar gebeuren: je zit op een woensdagochtend aan een kopje koffie en niet veel later bezorgt de postbode weer het nodige papierwerk. Het meeste afgeleverde spul is niet bepaald interessant, totdat je op een bijzondere envelop stuit: een uitnodiging voor een huwelijk. Bruiloften zijn natuurlijk memorabele momenten en dat vraagt om passende cadeaus. Maar, wat geef je eigenlijk? Wat is een geschikt huwelijkscadeau?

Het huwelijkscadeau

Wanneer je een cadeau voor het bruidspaar gaat zoeken, wil je natuurlijk wel iets vinden dat bij hen past of goed op hun wensen aansluit. Hoewel je een hoop dingen online of in fysieke winkels kopen kunt, is niet alles even geschikt om te geven. Het kan ongepast overkomen, ze hebben er misschien helemaal niets aan of jijzelf hebt er gewoon zeer weinig mee. Vóór je een cadeau koopt, zijn er wel een aantal vragen die je jezelf kunt stellen om zo tot een geschikt presentje te komen. Want, wie is het bruidspaar? Hoe goed ken je hen eigenlijk? Hoe oud zijn ze en wat zijn hun mogelijke wensen? En, wat is jouw maximale budget? Heb je dat op papier? Dan heb je al een goede basis om mee te beginnen.

Vriend, familie of collega?

Een goede vraag voor het vinden van een cadeau is het ondervinden hoe dicht de persoon bij je staat. Is het een heel goede vriend of misschien iemand die je soms wel eens ziet? Is het een familielid waar je heel erg close mee bent of ben je meer aanwezig ‘omdat je familie bent’? Is het misschien je favoriete collega of iemand die jou uitnodigt omdat jullie op dezelfde afdeling werken? Hoe dichter de persoon bij je staat, hoe meer je wilt laten zien dat je echt moeite voor het cadeau hebt gedaan. Maar, ook hier zijn weer een soort van ‘ongeschreven regels’. Als een moeder voor haar trouwende dochter een bijzonder cadeau koopt, zou het nogal vreemd zijn als jij met hetzelfde aankomt. Of, is het een kennis die trouwt, maar heb je er niet heel veel mee? Dan hoef je geen extravagante cadeaus te kopen. Pas je gift dus aan op de band die je met diegene hebt.

Ouder of jonger stel?

Ga je een cadeau kopen? Kijk dan ook goed naar de leeftijd van het stel. Wat hebben ze nodig? Wat zijn hun mogelijke wensen? Voor een ouder stel hoef je geen servies te kopen; dit hebben ze inmiddels al tijden. Maar, een jonger stel kan erg blij zijn met artikelen voor in huis. Kijk dus, alvorens aankoop, naar de behoeften van het bruidspaar en stel je cadeau hierop samen.

Cadeaus per prijstype

Misschien heb je geen groot budget en wil je weinig uitgeven. Of, je gaat juist voor een extravagant cadeau waarbij de prijs je niet zoveel uitmaakt. Waar zou je dan aan kunnen denken?

Low-budget: Bij low-budget prijzen krijg je vaak praktische kleinigheden, zoals handige mokken met eventueel een ‘Mr. & Mrs.’ versie, of een ‘wellness-pakket’ voor in huis, waaronder geurende producten voor hem en haar. Ook zou je kunnen denken aan een cadeaubon die ze bij hun favoriete winkel kunnen gebruiken. Simpel, maar wel erg handig!

Middenklasse prijs: Bij de middenklasse categorie wordt de gift al wat meer speciaal. Denk hierbij aan een gloednieuw naambordje voor de voordeur, een luxe cadeaubon passend bij het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.